Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Fenomenologija

Ovakvu budućnost želim svojoj kćeri

woman rain umbrella

 

Jučerašnji Dan žena prvo sam čestitala najdražoj maloj ženi u mom životu – mojoj dvogodišnjoj kćerkici. Od kako se rodila često razmišljam o tome u kakvom svijetu će odrasti, i nisam sigurna koliko mi se vizija onog što slijedi dopada.

Ažurirano Četvrtak, 09 Ožujak 2017 10:30

Hitovi: 2327

Opširnije...

Sponzoruše i 'tatice'

flavio

 

Sjećaš li se bajke o Uspavanoj ljepotici, popularnoj Trnoružici, ljupkoj princezi koja je spavala i čekala princa da je probudi s poljupcem? Ona je ležala kao pobornik beauty sleep-a (sna za ljepotu), dok su više sile radile za njeno dobro. Druga heroina, Pepeljuga je izgubila svoju cipelicu jer se žurila s ponoćnog bala iz dvorca, u strahu da će je zla maćeha kazniti. Otišla je bosonoga u panici i dala razlog princu da je potraži.

Ažurirano Utorak, 23 Kolovoz 2016 12:21

Hitovi: 2003

Opširnije...

Čitajte bez predrasuda - zbogom Georgeu Michaelu

michael1

 

Ulaskom u pubertet počnu vam se događati neke čudne stvari. Dječje igračke vam više nisu zanimljive, a suprotan spol kojeg do tad niste opažali i koji vam je možda čak bio dosadan i odbojan odjednom vam postaje zanimljiv. Dok promatrate onog privlačnog dečka iz razreda, bude se nagoni kojih do tad niste bili svjesni. Tijelo nešto želi, ali glavi još nije sasvim jasno što. Za riječ 'seks' ste već čuli, ona u vama izaziva radoznalost, ali niste baš sasvim sigurni što to znači. Upoznati ste s osnovim 'tehničkim' detaljima no ipak ne shvaćate bit. Baš kao i kod vožnje automobila, seks ostaje misterij dok ga konačno sami ne probate. A i onda ste tek na počektu i morate 'natući koji kilometar' da bi stvarno mogli reći da znate što radite.

 

Ažurirano Utorak, 27 Prosinac 2016 20:36

Hitovi: 1691

Opširnije...

Je li svijet spreman za prvu Disneyevu gay princezu?

elsa

 

Snjeguljicu je njen princ pokupio dok je doslovno ležala u lijesu i odvukao je u svoj dvorac. Tamo su, nakon njenog oživljenja, još dugi niz godina živjeli sretno i zadovoljno. Trnoružicu je njen princ poljupcem probudio iz stoljetnog sna, odmah potom objavio da je želi oženiti na što je ona, naravno, pristala pa su i oni još dugi niz godina živjeli sretno i zadovoljno. Pepeljuga i njen princ proveli su godine blaženstva i sreće nakon što joj je on pomogao riješiti se zločeste maćehe i polusestara. Princeza Elsa za sada svog princa nema no šuškaju neki da bi u nastavku Disneyevog animiranog filma Snježno kraljevstvo mogla dobiti curu i time postati prva Disneyeva gay princeza.

Ažurirano Subota, 21 Svibanj 2016 08:15

Hitovi: 3108

Opširnije...

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version