Evo jutros čujem na vijestima da će Jovanovićevo ministarstvo plaćati prvu godinu studija redovitim studentima koji redovito polažu ispite. E sada budi ti lud i reci javno nešto protiv te odluke. Nema šanse. Jeftini populizam, Balkan i neznanje ponovno vladaju. Država se petlja gotovo u sve.
Glede mature.
Inače srednju sam završio devedesete i to vrlo dobrim. Što ja znam nije mi se učilo pa sam gotovo uvijek imao četvorku. Ma zapravo nije da mi se nije učilo, ali princip po kojem su dijeljene petice bio je za mene razočaravajući. Dakle, ako si profesoru gradivo objasnio i to dobro svojim riječima uvijek bi bez greške dobio četvorku, međutim ako si ga nabubao napamet bez problema bi pala petica, nema veze što ništa nisi razumio, ali .ebi ga.
Kasnije upiso višu ekonomsku, položio sve ispite u roku, žao mi što nisam završio fax, ali kad vidim kvalitetu znanja kojega dobivamo.....
PS Jedino sam hrvatski imo 3.

profesorica bila bosanska srbijanka, govorila je bre srpski tako da smo je svi razumeli, malo smo se nešto bunili i na.ebali. Optužila nas zbog vrijeđanja njezine nacionalnosti, a mi smo samo tražili da se na hrvatskom govori hrvatski i to u Šibeniku. Zamisli.
Bilo je to 1990. prije 30. svibnja.