Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: NATO summit: impresioniran Milanović, sebi dosljedna Pusić

NATO summit: impresioniran Milanović, sebi dosljedna Pusić 11 months 4 weeks ago #9215

• admin
  • admin's Avatar
  • Administrator
  • Thank you received: 26

Milanovic ObamaZoran Milanović se prestao duriti. Na ovaj zaključak navodi nas vijest da je na svoje sudjelovanje na NATO summitu reagirao poput djeteta kojeg su upravo pustili samo, bez nadzora, u sobu prepunu slatkiša. Podsjetimo, prije nešto manje od mjesec dana držao se poput uvrijeđene frajle zbog činjenice da treba ispuniti obrazac za američku vizu. Do te mjere da je simptome svog ego tripa proglasio uvredom na nacionalnoj razini i izjavio kako je u jednom trenutku ozbiljno razmišljao o bojkotu NATO summita te o sugestiji da na njega ode predsjednik Republike Hrvatske, Ivo Josipović. Valjda predsjedniku države ne može biti uvreda ono što jest premijeru.

U svakom slučaju, Milanović je sada impresioniran. Nakon što je summit u Chicagu završio, 21. svibnja 2012. godine, okupljenim novinarima je izjavio: 'Ovo je najbolje društvo na svijetu!' Eto, sad je valjda konačno prebolio onaj grozan obrazac.

Read more...

NATO summit: impresioniran Milanović, sebi dosljedna Pusić 11 months 4 weeks ago #9216

• marcellus
  • marcellus's Avatar
  • NOW ONLINE
  • Platinum Boarder
  • Thank you received: 16
Ne kužim zašto to nije pristojno, to je najnormalnije novinarsko pitanje

Re: NATO summit: impresioniran Milanović, sebi dosljedna Pusić 11 months 4 weeks ago #9217

• Ero
  • Ero's Avatar
  • Junior Boarder
Čovjek se je samo slikao s Obamom. ;)
Novinari su baš glupi ako misle da su nešto razgovarali.
PS: Znam jednog premijera koji je s američkim ambasadorom dogovarao 20 minuta "razgovora" s američkim predsjednikom.
Cijena-posao od nekoliko milijardi dolara. Amerikancima, naravno. :)
Last Edit: 11 months 4 weeks ago by Ero.

Re: NATO summit: impresioniran Milanović, sebi dosljedna Pusić 11 months 4 weeks ago #9220

• BBC
  • BBC's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Thank you received: 13
'Ovo je najbolje društvo na svijetu!'

Dokaz više da su socijal-demokrati najbolje korisne budale bogatašima, bankarima i moćnicima svijeta.
Josipović ode na noge Sorosu da mu da raport. Ovaj mlati neprimjerene izjave, preoduševljen.
Last Edit: 11 months 4 weeks ago by BBC.

Re: NATO summit: impresioniran Milanović, sebi dosljedna Pusić 11 months 4 weeks ago #9221

• Rodica
  • Rodica's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Thank you received: 20
marcellus wrote:

možda rošavom treba objasniti da je tamo otišao kao premijer i sukladno tome na trošak poreznih obveznika, a ne kao zoka kod svog pajde obame na tulum.. i da takve i razgovore vodi, kao premijer sa predsjednikom usa..
mislim da zoran mora pothitno u kakvu školu za učenje o politici s naglaskom na diplomaciju.
toliko se isprosipao svojim nepoznavanjem elementarnih stvari u istoj da mu ni jaca sa svojim 'znanjem' engleskog ne može parirati u toj komediji. jado iskompleksirani.

Re: NATO summit: impresioniran Milanović, sebi dosljedna Pusić 11 months 4 weeks ago #9222

• Toodles Galore
  • Toodles Galore's Avatar
  • Platinum Boarder
  • Thank you received: 19
marcellus wrote:

Da, ni meni nije jasno u čemu je tu problem. Novinari znaju biti užasno bezobrazni ali ovo je po meni sasvim legitimno pitanje. Štoviše, potpuno mi je normalno da javnost zanima o čemu je njihov premijer razgovarao s predsjednikom najmoćnije države svijeta, čak i ako je u pitanju čisto kurtoazni chit-chat.

Milanović se opet ponio kao budala, ako mene pitate.
Mjau.
Time to create page: 0.380 seconds