Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Arhitektura i stanovanje

Stvari koje će odbiti svakog kupca vašeg stana

dnevnasoba

 

Još negdje sredinom 2000-ih prodaja stanova išla je više no dobro. Danas, u krizi čiji kraj se još ne nazire, samo u glavnom gradu Hrvatske, Zagrebu, prazno zjapi čak 15.000 neprodanih stanova. Balon je puknuo, a kupci su postali mnogo oprezniji no što su bili. 

 

Sve to dovelo je u nezadivnu situaciju one koji se nalaze s druge strane priče - prodavatelje stanova. U slučaju da morate prodati svoj dom, evo stvari koje si nipošto ne smijete dozvoliti ukoliko ne želite otjerati potencijalne kupce. 

Ažurirano Ponedjeljak, 16 Travanj 2012 19:42

Hitovi: 4254

Opširnije...

10 najviših zgrada na svijetu

neboderi

Visina je oduvijek fascinirala ljudski rod. Od kako znamo za sebe bilo smo joj skloni stremiti osjećaju da se svakim njenim metrom kojeg osvajamo sve više približavamo Bogu, ili barem dalekim, mutnim granicama vlastitog savršenstva. Već od samog rođenja usađen nam je intrinzičan strah od nje koji većinu nas nikada ne napušta pa se zbog toga onima koji osvajaju do tada neosvojive vrhove divimo zbog njihove hrabrosti, a njihovi poduhvati nerijetko zauvijek ostaju zabilježeni kako bi s njima bile upoznate i naredne generacije. 
 

Arhitektura također nije odoljela porivu stremljenja u visine, bilo u slavu Bogu, bilo kako bi se istaknula monumentalnost svjetovnog objekta koji predstavlja krunu nečijeg kreativnog i stručnog rada. Ovdje vam predstavljamo deset najviših zgrada na svijetu u ovom trenutku. 

Ažurirano Nedjelja, 25 Ožujak 2012 00:16

Hitovi: 17058

Opširnije...

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version