Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Kućni ljubimci

Svako dijete treba imati kućnog ljubimca - evo zašto!

curicaipas

 

Internet je preplavljen fotografijama i video klipovima djece i životinja. Posebna je to veza koja većini nas baca osmijeh na lice, a čak i tvrdokorni protivnici posjedovanja kućnih ljubimaca kad tad popuste kada postanu roditelji. I dobro je da je tako. Naime, boravak mace, psa ili neke druge vrste kućnog ljubimca u kući djeci donosi višestruku korist.

Ažurirano Utorak, 24 Ožujak 2015 09:13

Hitovi: 3686

Opširnije...

Pazite - ovo možda i redovno imate u stanu, a može ubiti vašu mačku!

macic

 

Kada bi vas netko pitao želite li ubiti svoju mačku, naravno da bi kategorički odgovorili niječno, i vjerojatno bi mu rekli da je lud. No jeste li svjesni da je možda svakodnevno izlažete određenim supstancama zahvaljujući kojima doista može izgubiti život? Ponekad se opasnosti nalaze pred očima, a mi ih nismo svjesni. Evo s čime morate posebno biti na oprezu ako u svom domu imate mačku.

Ažurirano Petak, 12 Rujan 2014 08:49

Hitovi: 7091

Opširnije...

Što vam vaša mačka poručuje svojim repom?

rep

 

Sama činjenica da vaša maca ne zna govoriti ne znači da zato s njom ne možete komunicirati. Osim što vam se obraća mijaukanjem, vrlo važno sredstvo komunikacije vaše dlakave ljubimice jest njen rep. On nije tu samo ukras te kao sredstvo održavanja ravnoteže i pomoć pri skokovima – njima vam vaša maca nešto želi poručiti. Evo što.

Ažurirano Utorak, 04 Studeni 2014 15:21

Hitovi: 17363

Opširnije...

Evo kako mačke vide svijet oko sebe

macjeoci

 

Je li vas ikada zanimalo kako vaša maca vidi svijet oko sebe? Isto to pitanje fotograf Nickolay Lamm postavio je trojici stručnjaka koji su mu dali vrlo zanimljive odgovore.

Ažurirano Srijeda, 03 Rujan 2014 14:12

Hitovi: 5188

Opširnije...

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version