Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Psihologija

Jesi li žena bez srca?

fatale

 

Manipuliranje osjećajima nije samo muška privilegija. I ženska liga ima dostojne igračice . Neke žene će pokušati kopirati muški stil i izigravati bezosjećajne osvetnice, kad dođu u situaciju da vrate lopticu gadu koji ih je povrijedio. Međutim, muškarci nisu sazdani od istog materijala kao žene. Muškarac može uživati u seksu i kasnije neće nazvati ženu s kojom je proveo noć, jer ona nije u njegovom srcu, ona je samo bila predmet njegovog zadovoljstva. Žene su osjetljivije, i svijet je pun žena koje plaču nakon burne i vruće noći s tajanstvenim ljubavnikom, jer nisu shvatile razliku između seksa i vođenja ljubavi.

Ažurirano Ponedjeljak, 22 Siječanj 2018 09:04

Hitovi: 2958

Opširnije...

Monica Bellucci ovo nije smjela reći

monica

 

Monica Bellucci može se podičiti svojevrsnim rekordom – ulogom u nadolazećem filmu Spectre koji će točno za mjesec dana doći u naša kina postala je najstarija Bond djevojka u povijesti. Da je gotovo bilo tko drugi u pitanju, izraz 'djevojka' zvučao bi krajnje komično obzirom da je Monici već 51 godina no kako se ona sjajno drži za svoju dob, može proći. Unatoč tome što su komercijalni filmovi poput onih o Jamesu Bondu za nju zapravo izuzetak i što obično glumi u malim, umjetničkim filmovima europske produkcije, Monica pažnju medija i javnosti primarno privlači svojim izgledom.

Ažurirano Četvrtak, 08 Listopad 2015 09:22

Hitovi: 5362

Opširnije...

Pijana od ljubavi - ili samo osramoćena?

pije

 

Alkoholizam je jedan od najvećih krivaca za pogrešan izbor partnera s kojim ste proveli noć. Krivi gost u vašem krevetu kao posljedica previše ispijenih boca nekog alkoholnog pića je najmanje što želite doživjeti. No, neke žene će smatrati da je to jako cool, da su frajerice tipa Sharon Stone i da ono što može muškarac, može učiniti i žena. Ima i takvih žena koje se natječu u ispijanju alkohola sa svojim muškim kolegama, na sveopću radost napaljenih mužjaka koji jedva čekaju da ih odvuku u krevet.

Ažurirano Utorak, 13 Rujan 2016 06:43

Hitovi: 4665

Opširnije...

Udariti dijete po guzi nije najgora stvar na svijetu

kaznadjeteta

 

Pišem ovo iz jednog zgodnog mjestašca na Jadranu, u kućici udaljenoj stotinjak metara od mora. Suprug i ja volimo uvečer, kada popuste sparina i žega, prošetati obalom, gurajući ispred sebe kolica sa svojom šestomjesečnom bebom koja u njima obično spokojno spava. Kasnopopodnevni sati rezervirani su za njeno kupanje u moru. Jedna grupa dušebrižnika govori nam kako je ne bi smjeli kupati jer je premalena, more je prljavo (nije!) preveliki su valovi, dok nam drugi prigovaraju da je jadnom djetetu vruće i da je močimo premalo. Pokušaj udovoljiti svima, nećeš udovoljiti nikome. Čini se kao da se ljudi natječu tko će od njih novopečenim roditeljima nametnuti veći osjećaj krivnje jer u odgoju ne postupaju po njihovoj unaprijed zamišljenoj idealnoj šabloni.

Ažurirano Ponedjeljak, 10 Kolovoz 2015 15:22

Hitovi: 6793

Opširnije...

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version