Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Zdravlje

Evo zašto trebate pjevati svojoj bebi

bebaspava

 

Beba koja leži u kolijevci lagano tonući u san i majka koja sjedi pored nje nježnim glasom pjevajući joj uspavanku jedan je od najučestalijih prizora kojeg zamišljamo kada pomislimo na majčinstvo u njegovim ranim danima. Pjevati uspavanke svojoj bebi nije samo simpatičan običaj koji se prenosi s generacije na generaciju već ima i višestruku korist za razvoj djeteta, čak i ako se majka ne može pohvaliti pjevačkim talentom. Ne brinite, vaš glas vašoj bebici uvijek zvuči prekrasno.

Ažurirano Ponedjeljak, 16 Veljača 2015 10:37

Hitovi: 3049

Opširnije...

Hrana kojom možete osnažiti svoj imunitet

cesnjak

 

Dolazi nam zima, a s njom i porast prehlada, bronhitisa, gripa te raznih drugih virusnih i bakterijskih bolesti kojima su posebno podložni oni oslabljena imunološkog sustava. Jedan od najzdravijih – a ujedno i najukusnijih – načina osnaživanja vlastitog imuniteta jest onaj kroz prehranu. Evo morate jesti.

Ažurirano Utorak, 02 Prosinac 2014 11:15

Hitovi: 3509

Opširnije...

Ovo svakako jedite ako dojite

doji

 

Žene koje očekuju prinovu nerijetko se brinu kako će skinuti suvišne kilograme nakon poroda, a naravno, tu je i briga hoće li njihovo dojenče dobiti dovoljno majčina mlijeka te hoće li ono biti dovoljno kvalitetno. Mada je postotak dojilja koje nisu u stanju proizvesti dovoljnu količinu mlijeka za svoje dijete zapravo vrlo malen, ipak je dobro potaknuti laktaciju – te općenito povoljno utjecati kako na svoje zdravlje tako i na zdravlje dojenčeta – adekvatnom prehranom. Ovo su namirnice koje vam svakako preporučamo dok dojite.

Ažurirano Nedjelja, 25 Siječanj 2015 21:57

Hitovi: 3109

Opširnije...

97 posto oboljelih od karcionima prošlo je prije ovaj stomatološki postupak - jeste li među njima?

stomatolog

 

Malo tko voli ići zubaru ali nekad je to nužno. Ono što je posebno neugodno procedura je koju samo u Sjedinjenim Američkim Državama prođe čak 41 tisuća osoba dnevno te 25 milijuna osoba godišnje, a to je liječenje zubnog kanala. Zubi na kojima je proveden taj postupak mrtvi su zubi koji postaju tihim inkubatorima visokotoksičnim anaerobnim bakterijama koje, pod određeni uvjetima, mogu ući u vaš krvotok te vam uzrokovati čitav niz medicinskih problema, od kojih se mnogi mogu pojaviti nakon što prođe više desetljeća. Zvuči li već sad dovoljno zastrašujuće? Ako ne, čitajte dalje.

Ažurirano Srijeda, 12 Studeni 2014 19:18

Hitovi: 4410

Opširnije...

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version