Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Automobili

Evo nove Mazde MX-5! Prvi tehnički podaci i FOTOGALERIJA

mx-5nd

 

Evo, napokon je stigla. Ako ste slučajno propustili live-streaming predstavljanja nove, četvrte inačice, sada već kultnog roadstera Mazda MX-5, u našoj galeriji možete vidjeti svega nekoliko sati stare fotografije ove ljepotice. Dovoljno je kliknuti na gumb Foto galerija koji se nalazi na samom dnu ovog teksta.

Ažurirano Četvrtak, 04 Rujan 2014 09:17

Hitovi: 4590

Opširnije...

Automobil čiji spremnik treba puniti jednom u stotinu godina?

torij auto

 

Cijene benzina izluđuju sve vozače u Hrvatskoj, posebno ako imate limenog ljubimca koji troši više od prosjeka. Ako ste češće za volanom, čini vam se kao da polovicu svojih primanja dajete za gorivo. Zar ne bi bilo divno kad bi gorivo bilo jeftinije? Ili kad bi imali automobil koji troši manje? Recimo, jedan kojem tank treba napuniti… jednom u stotinu godina?

Ažurirano Nedjelja, 22 Lipanj 2014 09:54

Hitovi: 4789

Opširnije...

Pratite predstavljanje novog modela Mazde MX-5 uživo! VIDEO!

miataplava

 

Jeremy Clarkson nazvao ju je, u svom tipično šaljivom tonu, 'najboljim britanskim sportskim automobilom ikad proizvedenim u Japanu.' Njegova noga našla se na papučici gasa nebrojenih automobilskih modela, znanih i neznanih širokim masama, a opet, za Mazdu MX-5 je nekako posebno vezan. Ta simpatična vragolanka prirasla mu je srcu, kao i svima onima koji su joj ikada sjeli za volan.

Ažurirano Četvrtak, 04 Rujan 2014 07:47

Hitovi: 4237

Opširnije...

Mazda MX-5 - sretan rođendan, ljepotice

miata2

 

- Je li to Ferrari? – pita me postarija susjeda koju srećem na ulici parkirajući Mazdu MX-5 crvene boje dobivenu na posudbu.  
- Nije – odgovaram joj i smiješim joj se. Iskreno, nisam nikad bila zagrižena ljubiteljica propetog konjića vrtoglavo visoke cijene koju uvijek ne prati jednako vrtoglava kvaliteta. Ali svejedno, bilo mi nekako milo kad me je to upitala. Da, zanimljivo je to koliko se često asocijativno poistovjećuju pojmovi 'crveni sportski automobil' i 'Ferrari'.

Ažurirano Utorak, 11 Veljača 2014 06:44

Hitovi: 5136

Opširnije...

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version