Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Gadgeti

Kratki vodič za kupnju televizora

gledanje tva

 

Televizor je jedan od onih tehnoloških stvarčica koja je iskorištena do maksimuma. Napretkom tableta i smarthphoneova i televizori su se unaprijedili. Danas na tržištu gotovo svaki ima mogućnost spajanja na internet i prikaz slike u 3D. To je ono što diktira tržište i proizvođači se toga drže pa su zbog toga danas više-manje svi televizori slični i razlikuju se samo u detaljima koji ih čine pogodnima za određeni tip kupaca. Upravo zato smo složili kratki vodič uz pomoć kojeg ćemo vam olakšati odabir savršenog televizora za vas i vašu obitelj, koji ima naglasak na onome što vas zanima i što od njeg očekujete.

Ažurirano Četvrtak, 01 Kolovoz 2013 14:14

Hitovi: 5204

Opširnije...

Deset pravila Appleovog dizajna

 Apple Wallpaper_2_by_maxwood

 

U tekstu Što čini Appleov dizajn tako posebnim spomenuli smo deset pravila koje je postavio Dieter Rams, slavni Braunov dizajner iz prošlog stoljeća. Apple i njegov genijalni šef dizajna Jonathan "Jony" Ive jedina su velika kompanija koja ih se dosljedno pridržava, i ta pravila su u temeljima kulta Appleovih proizvoda.

Ažurirano Nedjelja, 25 Ožujak 2012 00:16

Hitovi: 4398

Opširnije...

Što čini Appleov dizajn tako posebnim?

 

MD5thAveAS1280x854

 

U mnogim člancima povodom smrti genijalnog Steve Jobsa, pa i onom našem, spomenut je Jonathan Ive "Jony", dizajner svih Appleovih proizvoda nakon povratka gazde na čelo korporacije 1997. godine. Počev s iMacom, pa do posljednjeg iPada, serija i-proizvoda revolucionirala je dizajn elektroničkih proizvoda, ugradivši sastojak koji inače nedostaje - emocije.

 

Ažurirano Nedjelja, 25 Ožujak 2012 00:16

Hitovi: 5154

Opširnije...

Predstavljen iPhone 4S - sentimentalnost na Appleov način

iphone

 

Mnogi se pitaju kako će Apple funkcionirati bez Stevea Jobsa. Hoće li se bajka o uspjehu nastaviti ili će se rasplinuti poput mjehurića od sapunice?

 

Odgovor na ovo pitanje mnogi su mogli dobiti u utorak, 4. listopada 2011. godine kada je novi CEO Applea, Tim Cook, predstavio posljednju inačicu iPhonea, označenu kao 4S. 

Ažurirano Nedjelja, 25 Ožujak 2012 00:16

Hitovi: 4990

Opširnije...

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version