Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Hrvatska

Sabor: 'Josipovićev otac ukrao stan Židovima 1945!'

josipovicblento

 

U Hrvatskom Saboru danas je bilo burno. SVe je počelo kritikom vođe Laburističke stranke, Dragutina Lesara, hrvatskom premijeru Zoranu Milanoviću. U svojem obraćanju premijeru Lesar je istaknuo kako s jedne strane pada prosječna plaća u Hrvatskoj dok s druge rastu cijene goriva, struje, plina, vode i komunalini troškovi, zbog čega se smanjuje kupovna moć građana koji se sve više zadužuju.

 

Premijer Milanović saslušao je kritiku, a potom odgovorio kako on nije maneken ni trgovac lažnim optimizmom te naglasio kako on i njegova vlada nastoje promijeniti zatečeno stanje. Uz to se poslužio metafor izjavivši kako nastoje 'veslati dok nema vjetra' i kako će se boriti zaštiti najslabije. Eto, tako smo doznali da lepi Zoki ipak nije dovoljno zgodan za manekena, ali da u sebi nosi određenu dozu pjesničkog talenta.

 

Njegovim odgovorom nije bio zadovoljan ni Lesar koji je na to premijeru MIlanoviću odgovorio da ga potezi hrvatske vlade u posljednje vrijeme podsjećaju na film Štefica Cvek u raljama života jer su 'ušli u ralje stranih banaka, renting agencija, MMF-a i krupnog kapitala.' Tako je Lesar pokazao da nešto sitno zna o filmskoj umjetnosti i zapravo nije rekao - ništa.

 

Na pitanje Igora česeka iz HDSS-ba o tome što njegova vlada čini kako bi se vratila imovina oteta nakon Drugog svjetskog rata, premijer MIlanović je, umjesto izravnog odgovora na pitanje, održao malu lekciju u terminologiji naglasivši kako postoji razlika između otete i nacionalizirane imovine te nadodao kako Hrvatska u posljednjih 20 godina 'tu nije imala previše uspjeha'. Razumljivo nezadovoljan odgovorm Česek je istaknuo kao bi vlada trebala od predsjednika republike, Ive Josipovića, traćiti da vrati stan kojeg mu je otac uzeo 1945. kada je oslobađao Zagreb, a koji je tada navodno pripadao jednoj židovskoj obitelji.

 

Očekujemo da će predsjednik Josipović na ovo odgovoriti žestoko, odlučnim sviranjem klavira, glazbom koja opija mase.

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version