Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Hrvatska

Kazna urednici Radio Splita zbog šala na račun Prvog Potpredsjednika?

kradimir

Protiv glavne urednice Radio Splita Vedrane Krstić pokrenut je discipiniski postupak i plaća joj je smanjena za 20%, što je prilično drastična kazna, piše index.hr.  Razlog nije službeno obzanjen, a na HRT-u ništa ne žele reći osim što su potvrdili da je Krstić Ivanišević pod stegovnim mjerama i da  je protiv nje pokrenut disciplinski postupak.

Index je dobio informaciju da je bio sporan prijenos ovogodišnje Alke, odnosno, gosti komentatori. Navodno su pale pošalice na račun prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića. U HRT-u demantiraju da postupak protiv Krstić Ivanišević ima veze s Čačićem ili bilo kojim drugim političarem. No, zbog čega je poveden postupak ne žele reći. Ukoliko se ne radi o Prvom potpredsjedniku, kako Čačić inzistira da ga se titulira, nejasno je čemu ovolika tajnovitost.

 

Vijest o tome da je Krstić Ivanišević  skinuto 20 posto plaće primljena ne na radio Splitu s nevjericom. Riječ je o vrlo drastičnoj disciplinskoj mjeri. Nedavno je na redakciju jednog portala koji je objavio satiričnu fotomontažu ministrice Opačič stiglo pismo iz vlade koje vidite na slici. Pretvara li se javna televizija i radio u servis vladajuće stranke? Sudeći po ideološko-političkoj pozadini novih urednika i kandidata za ravnatelja, reklo bi se da da.

imgSizerAdminCrop

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version