Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Hrvatska

Vijest koju niti jedan medij nije prenio: Josipović primio Sorosa

Soros

 

Prošlo je od toga četiri dana, pa ipak, niti jedan mainstream medij u Hrvatskoj nije izvijestio da je Predsjednik Republike Ivo Josipović 18. 6. primio George Sorosa. Vijest je objavljena jedino na stranicama Ureda Predsjednika. 

 

Tamo se navodi da je Ivo Josipović primio je Georgea Sorosa, osnivača i predsjednika međunarodne zaklade Otvoreno društvo.

 

Glavna tema razgovora bila je početak konferencije Međunarodnog upravnog odbora Desetljeća za Rome i završetak jednogodišnjeg hrvatskog predsjedanja konferencijom. Potvrđeno je kako se radi o vrlo važnom projektu koji doprinosi unapređenju položaja Roma. Razgovaralo se, također, o zakladi Otvoreno društvo i ulozi koju je ta zaklada imala u razvoju demokracije u svim tranzicijskim zemljama.

 

Predsjednik Josipović i George Soros su zajedno otvorili međunarodnu izložbu fotografija „Capchipe Map", što na romskom znači stvarnost.

 

Zbog čega je ova vijest medijima tako nezanimljiva, dok svi prenose što je Stipe Mesić mudro zborio povodom Dana antifašističke borbe i što Severina misli o Prideu je pomalo nejasno. Ili nije?

 

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version