Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Hrvatska

Stranica Građanske akcije uklonjena s Facebooka

akcija

 

Stranica Građanske akcije uklonjena je s Facebooka i više joj se ne može pristupiti. 

 

Kako doznajemo od anominnih izvora, uprava Facebooka zaprimila je više prijava protiv Građanske akcije zbog simbola i govora mržnje te ih je, nakon nešto duljeg razmatranja, uvažila te uklonila stranicu sa svojih servisa. 

 

'Pregledali smo stranicu koju ste prijavili zbog govora mržnje ili simbola. Obzirom da je prekršila standarde naše Facebook zajednice, uklonili smo je. Hvala na Vašoj prijavi. Obavijestili smo Građansku akciju da im je stranica uklonjena ali ne i tko ju je prijavio', navedeno je u službenom priopćenju Facebooka svima onima koji su prijavili tu stranicu. 

 

Neslužbeno doznajemo da je Facebook stranica Građanske akcije prijavljena zvog kontinuiranog vrijeđanja katolika, kao i zbog vrijeđanja hrvatskih simbola i hrvatske zastave. Facebok zajednica smatrala je to dovoljno opravdanim razlozima za uklanjanje ove kontroverzne stranice. 

 

Također upravo doznajemo da je Građanska akcija otvorila novu Facebook stranicu na kojoj u ovom trenutku ima svega 2 likea. Ostaje vidjeti hoće li se i ovaj put morati suočiti s prijavama zbog nepodobnog sadržaja ili su naučili svoju lekciju.

 

 

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version