Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Kod Sai-babe Mande

Otkriveno kako će izgledati pitanja državne mature sljedeće godine!

pisutest

 

Ekskluzivno doznajemo kako je ministar nogometa, znanosti, obrazovanja i sporta, Željko Jovanović, nakon oformljivanja tima čiji zadatak je bio objektivno utvrditi nedostatke na ovogodišnjem ispitu državne mature iz hrvatskog jezika, sazvao još jedan ekspertni tim koji treba odrediti na koji način će se sirotu djecu ubuduće poštedjeti teških trauma koje su proživjeli ove godine na gore spomenutom ispitu. Kako bi stručni tim, u kojem se nalazi pet 45-godišnjih studenata Filozofskog fakulteta u Zagrebu s neprocjenjivim iskustvom na testovima, njihov diler trave, mačak Garfield i Slavko Goldstein – koji je u posljednji trenutak uvršten nakon što se pobunio da je ovo jedino tijelo u Hrvatskoj u koje nije umiješan, što vidi kao fašistički čin - što kvalitetnije odradio ovaj nadasve važan zadatak, nabavljeno je deset kilograma paške janjetine i jednako toliko lazanja za Garfielda.

Ažurirano Srijeda, 30 Svibanj 2012 20:15

Hitovi: 3672

Opširnije...

Panika u Jutarnjem, sazvan hitan sastanak uredničkog kolegija!

citajunovine 
 
Kolumnu prenosimo sa sprdex.com

Neviđena panika vladala je jutros na uredničkom kolegiju Jutarnjeg lista! Neshvatljivom pogreškom glavnog urednika objavljen je članak s naslovom Ivana je najzgodnija šalterska službenica u galaksiji. Trenutno se radi na utvrđivanju odgovornosti, no izgledno je kako je omaškom urednika iz naslova izostavljena riječ EKSKLUZIVNO te je na taj način ugrožena relevantnost čitavog članka. 

Ažurirano Nedjelja, 25 Ožujak 2012 00:16

Hitovi: 5414

Opširnije...

Saga o birokraciji ili priča o jednom e-mailu

leopard

Zagreb, 5. ožujka 2011. 10:13. U Odjelu za prosljeđivanje elektronske pošte državne Agencije za utvrđivanje postojanja subjekata atmosfera je napeta. Dragica nervozno gricka dno kemijske olovke i razmišlja kako joj je već dosta ovog radnog tjedna. Na posao je stigla već u 8:45 i sada napeto čeka da joj se malo ohladi tek treća kava koju ovo jutro pije. Verica unezvjerenu gleda u hrpetinu od čak tri papira ispred sebe zgrožena na samu pomisao da ih treba pregledati i riješiti do kraja mjeseca i intenzivno razmišlja o uzimanju poduljeg bolovanja kako bi izbjegla taj grozan stres. Dok ostalih petnaestoro djelatnika odjela pregledava svoje Facebook profile, Marica niže u kutu tješi Guida, jedinog muškog djelatnika Odjela koji je danas došao na posao posebno uzrujan jer mu dečko nije primijetio da se počeo češljati na drugu stranu. 
 
Dok se svi pripremaju za još jedan iznimno napet poslovni tjedan munjevitog ritma sa samo pet polusatnih pauza dnevno i moguće blokade interneta na punih 20 minuta zbog najavljene nadogradnje sustava, prostorijom se prolama krik: 

-  IMAMO MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIL! 

Ažurirano Nedjelja, 25 Ožujak 2012 00:16

Hitovi: 3757

Opširnije...

Velik diplomatski gaf predsjednika Josipovića

josipovicsorry

Iz ureda Predsjednika Republike Hrvatske na Pantovčaku upravo je stiglo priopćenje za javnost u kojem se ističe kako je svim vladama svijeta, kao i diplomatskim predstavništvima, žurno upućena diplomatska nota koja bi, kako navodi glasonogovornik Ureda, trebala ublažiti potecijalno dalekosežne posljedice diplomatskog gafa do kojeg je došlo u četvrtak, 16. veljače 2012. godine. 

Ažurirano Nedjelja, 25 Ožujak 2012 00:16

Hitovi: 5394

Opširnije...

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version