Fizzit v2

Switch to desktop Register Login

Zabava

Sjajne izreke čuvenog ruskog pedijatra

noge

 

Jevgenij Olegovič Komarovski je jedan od najpoznatijih i najpriznatijih pedijatara na teritoriji bivšeg SSSR-a. Doktor je medicinskih nauka, televizijski voditelj i autor 15 knjiga o njezi djeteta. Na vrlo razumljiv način izlaže dragocjene informacije o zdravlju i odgoju djece, zbog čega uživa poštovanje mnogih roditelja. Odabrali smo 14 citata pedijatra dr Komarovskog čiji su savjeti pomogli stotinama tisuća ljudi:

Ažurirano Subota, 10 Listopad 2015 10:22

Hitovi: 9023

Opširnije...

Dobro je znati prije odlaska na put...

putuju

 

Konačno je stigao vaš odavno očekivani godišnji odmor. Sretni ste jer neko vrijeme nećete morati rano ustajati i gledati kolege koje vam idu na živce, a veseli vas i pomisao na ono putovanje o kojem maštate već mjesecima. Vadite već prašnjave kofere iz ormara i spremni ste za pakiranje. Prije no što to učinite i otisnete se na put nemojte zaboraviti učiniti ovih nekoliko stvari.

Ažurirano Utorak, 04 Kolovoz 2015 09:18

Hitovi: 4728

Opširnije...

Na ljetovanju s bebom - što treba znati?

bebanaplazi

 

Jednom kada postanete roditelji, vaša ljetovanja nikad nisu ista. Pri biranju odredišta traži se ono koje je pogodno za dijete pa tako vaši nekadašnji provodi na Zrću sada ustupaju mjesto boravcima u obiteljskim turističkim mjestima poput Baške na otoku Krku, a noćni klub na Hvaru bakina kuća na Korčuli. Osim odredišta, mijenja se i način pakiranja jer je sada potrebno, osim svojih, nositi i stvari za dijete. Što vam je sve potrebno ako vodite bebu na ljetovanje?

Ažurirano Ponedjeljak, 27 Srpanj 2015 08:36

Hitovi: 4619

Opširnije...

Praznici sa selfijem

selfienaplazi


Danas odmah možete znati gdje tko ljetuje zahvaljujući statusima i fotografijama na društvenim mrežama. Ponekad ta opsjednutost tehnologijom uzima toliko maha da ljudi uopće ne znaju uživati u mjestu na kojem borave, piše blog Broken Rules.

Ažurirano Utorak, 28 Srpanj 2015 14:13

Hitovi: 4419

Opširnije...

Zanimljive činjenice o Škotskoj

skotska

 

Povodom današnjeg povijesnog referenduma u Škotskoj, u sklopu kojeg će Škoti odlučiti hoće li budućnost i dalje provoditi kao dio Ujedinjenog kraljevstva ili kao neovisna država donosimo vam pregled zanimljivih činjenica o Škotskoj.

Ažurirano Četvrtak, 18 Rujan 2014 11:10

Hitovi: 8269

Opširnije...

FaLang translation system by Faboba

2012. © Fizzit.net

Top Desktop version